torstai 23. toukokuuta 2013

pappi, lukkari, talonpoika....

rupesin aamulla vapaapäiväni kunniaksi lueskelemaan eilisen hesarin kesä-liitettä. kaikkien mahdollisten kesämenojen lisäksi lehdessä tunnetut fashionistat esittelevät kesän lempityylejään. koska rakasta pukuleikkejä, päätin selvittää, löytyisikö omasta kaapista ainekset kyseisiin tyyleihin.

vaatesuunnittelija mirkka metsola:

"ajankohtaisinta on sekoittaa erilaisia mustavalkoisia kuoseja samaan asuun - mieluummin överit kuin vajarit. rakastan mustavalkoisen pallokuosin ja leopardikuosin sekä ruudun ja raidan yhdistelmää. myös samaa kuosia oleva kokopuku on muotia."

näin puin:





paita ja t-paita h:n kaapista (sillä oli neljä laatikollista t-paitoja!! en tiennyt...)

housut hm
kengät vans

my o my:n miesten liikkeen sisäänostaja ja myymälänhoitaja harri kangas:

"kesän koittaessa tyyli kaipaa kepeyttä ja leikkisyyttä - ratkaisu on rusetti. se on myös helppo tapa päivittää rento asu puetummaksi ja juhlavammaksi. jos vierastat värejä, asusteissa kuten rusetissa niitä on helppo käyttää. sekoita asuun preppy-tyyliä - esimerkiksi rusetti ja valkoinen kauluspaita - sekä työmies-vaikutteita, kuten denimiä. asu on ajaton valinta."

näin meillä puettiin:


trashionista, bloggaaja outi pyy:

"merimies-tyyli ei mene koskaan pois muodista ja se sopii kaikille. trendin perusvärit ovat sininen, punainen ja valkoinen. valitse vaakaraita näissä väreissä tai yhdistä pilkkukuosia yksiväriseen vaatteeseen. jos asu on sinivalkoinen, valitse punaiset asusteet - ja toisin päin. täydennä asu huivilla."

näin puin:


paita second hand, ehkä hm
housut vintageija (uskomatonta, että olin unohtanut nämä!)

kaksitvå:n piia keto ja marjo kuusinen:

"kesään kuuluu denim, hihattomuus, helppous, yhdisteltävyys ja diy-meno - siksi farkkuliivi. farkkuliivin voi pukea paitsi t-paidan, myös nahkatakin tai hupparin päälle. liivin pitää olla tehty klassisesta farkkutakista, ei bleiseristä tai vetoketjullisesta farkkutakista. takki kannattaa ostaa kirpputorilta ja tehdä siitä oman näköinen esimerkiksi selkälipulla."

näin puin:


farkkuliivi second hand james
tekonahkatakki hm

bloggaaja ja stailisti teemu bling:

"grunge oli 90-luvun keksintöä ja ysäri on nyt muodissa. se on näennäisen sattumanvaraista. asu näyttää siltä, kuin olisi vetäissyt päälleen mitä sattuu, mutta on silti tarkkaan harkittu. tunnistettavimpia elementtejä ovat ruutukuosit, joita saa vapaasti yhdistellä. tyyliä voi täydentää leopardikuosilla, nahkatakilla tai risaisilla farkuilla. kesän grunge-tyylin hauskin lisä on neon-värit tai metallisävyt."

näin puin:


paita levi's
shortsit ikivanhat crockerin farkut
huivi kambodzhalainen krama
pipo h:n kaapista

nautin tosi paljon siitä, ettei ole tietynlaista tyyliä, vaan voi kameleontin omaisesti vaihdella pukeutumistaan laidasta toiseen ja hullutella erilaisilla tyyleillä. sitäpaitsi on harvoja niin hauskoja asioita, kuin löytöjen teko omasta kaapista!

poseeraukset on mulla toistaiseksi ihan pösilöjä, mutta tässähän sitä kehittyy...

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Haa, mahtava torstai teillä! :D

eeva kirjoitti...

eikö!