lauantai 18. toukokuuta 2013

kesäpuvusto

olen tänään koko päivän siivonnut vaatekaappiani ja siirtänyt talvivaatteita varastoon kesävaatteiden tieltä. en useinkaan vaihda vaatekaapin sisältöä kausittain, mutta nyt ajattelin niin tehdä. tuli sellainen ihanan vanhanaikainen olo, kun kokoilin kesäpuvustoani. hauska myös yllättyä omista vaatteistaan kuin uusista!


kesähousussa löytyy.


shortsejakin riittää. tulispa kuuma kesä!


mekkoja on, ja hameita...


aika hauskaa, että perus t-paitoja ei taida olla yhtään!

enpä taida tarvita mitään uutta!

rupesin kokoilemaan näistä yhdistelmiä kuin clueless-elokuvassa konsanaan. olispa mullakin sellainen vaatehuone, jossa vaatteet olisi hyvin aseteltu ja tulis tietokoneella ohjattuna täydellisinä yhdistelminä. kuvittele näihin kaikkiin sisälle ihanasti ruskettunut kesäiho!


hiekanväriset mokkasortsit näyttävät ihanilta mustan ilmavan topin kanssa.


farkkusortsit ja valkoinen toppi on klassikko


seeproihin yhdistäisin pitsipaidan. huomaan että vähän "epäsovinnaiset" yhdistelmät miellyttää mua juuri nyt.


oililyn kukkahousut saa parikseen väljän valkoise paidan.tänä kesänä opettelen käyttämään marni for hm -kokoelman kuviollista toppia. esimerkiksi mustien haaremihousujen kanssa.


afrikasta tuodut löysät housut ja hihaton musta tuubitoppi...


70-luvun kesäsihteerikön asu: sinivalkoraidallinen paitis ja puolipitkä taskullinen hame.


tuliterät lepardiporkkanat whyredin neulepaidan kanssataideopiskelijalook: musta toppi ja maata hipova hippihame.

haastan itseni käyttämään kesän tätä garderoobia ja yhdistelemään siitä sopivia, ja unohtamaan muun vaatekaapin hetkeksi. sitten kesän jälkeen (paitsi jos kesä ei koskaan lopu!!) voi palata syksyisempiin vaatteisiin ja tehdä taas löytöjä vaatekaapistaan. tämä oli hauska juttu! huomenna saan ehkä kesäkengätkin esille. matkoille pakatessakin pitäisi varmaan enemmän miettiä asukokonaisuuksia eikä vain heittää laukkuun mitä käteen sattuu...


p.s. sain kiitoksena kukkalaitteen, jossa oli tällaisia hmm...erikoisesti tällättyjä orkideoja. näin irtonaisina ne käyvät eri hyvin rekvisiittana euroviisukisakatsomossa. go krista!

Ei kommentteja: