torstai 16. toukokuuta 2013

kesäkaupoilla

pitkästä aikaa käväisin tänään ohimennessäni parissa vaatekaupassa. edellinen kerta oli joskus helmikuussa, joten oli hauska hypistellä vaatteita ja katsella tarjontaa, vaikka tarvetta ja varsinkaan rahaa ei juuri olekaan.


mukaan tarttui kuitenkin pari juttua. sukkahousuja tarvitsee nyt kun on lämmin, mutta ihan paljain säärin ei tohdi vielä viilettää kaduilla. hauskat printit innostivat, siinä on jotain lapsellisen sympaattista kun sääressä on kuvioita. tatuointisukkikset saavat taltuttaa palavaa tatuointikuumettani vielä jonkun aikaa. kukkasukkikset nyt oli muuten vaan ihanat.


kokeilin muutamia "pyjamahousuja", siis päiväkäyttöön tarkoitettuja. porkkanan malliset kevyet housut ovat ihanteelliset viileämmillä kesäkeleillä ja iltaisin. valintani perinteisten kalsarikuosisten välillä oli lopulta helppo: materiaali sama (viskoosi), hintaero 100%. lepardikuosi (voi luoja, taas!) on jotenkin kuitenkin kesäisempi ja helpompi yhdistellä. nyt viikonloppuna aion viimeinkin keikauttaa talvivaatteet ja -kengät kellariin, ja kesä pääsee todella sisään tännekin.

Ei kommentteja: