lauantai 11. toukokuuta 2013

in heaven

eilen uudenmaankadulla talsiessani kuljin huomaamatta aivan uskomattoman paikan ohi. oli pakko peruuttaa ja mennä sisään katsomaan.


kuin my little pony-maailmasta!


olen jo vuosia harmitellut sitä, että suomesta on kadonneet kaikki oikeat karkkikaupat, ja meidät on ajettu videovuokraamoiden karkkilaarien armoille. muistatteko karkkipussin, sen liikkeen siis? muistatteko ne aidot, kirpeät omena- ja mansikkaremmit? miksei kukaan enää myy niitä??


no, sweetheart vastaa tähän samaan tarpeeseen ja tuskanhuutoon. (paitsi remmejä en kyllä valitettavasti löytänyt...)


ihania lasipurkkeja! ihania karkkeja! lääh!


nyt kaikille tulee tietty mieleen että ei kovin ekoa. no. vaikka pyrinkin elämässäni ekologisuuteen niin syömisen kuin kulutuksenkin suhteen, mulla on yksi pikku poikkeus ja mun suurin heikkous. sokeri. en syö enää niin paljon karkkia kuin ennen, mutta sokerilimppareihin jään välillä vähän koukkuun. kyllä ihmisellä voi yksi pahe olla hyvinkin, jos sitä harrastaa kohtuudella. (sitäpaitsi, ihan rehellisesti sanottuna, luomukarkeissakin on sokeria. paljon. ja ne ei maistu niin hyvälle!)


tästä täydellinen karkkibuffet häihin!


kun tulin liikkeeseen sisään, taisin päästää suustani lähinnä "whoahh, tää on mun unelma". hymyilevä omistaja toivotti tervetulleeksi omaan unelmaansa. karkit tulevat kauppaan ympäri eurooppaa, osa suomestakin.


tämä meiltä on puuttunut! nyt kaikki sweetheartiin, osoite on siis uudenmaankatu 32.


(tässä vaiheessa äitini kysyisi, että jos sweetheart on ollut pystyssä jo puolitoista vuotta, kuinka kummassa en ollut vielä kuullut siitä? ihmettelen samaa.)

Ei kommentteja: