perjantai 10. toukokuuta 2013

asioilla

muistan lapsesta saakka, miten hienolta kuulosti, kun vanhemmat lähtivät "asioille". käytännössähän se tarkoitti pankissa jonottelua, kauppareissuja ja sen sellaista, mutta kuulosti hohdokkaalta. asiointi :)

tänään olin itsekin asioilla. ensiksi piti mennä akuutisti minna parikalle, kun court booteista irtosi toinen ruusuke/koriste.


surumielinen parivaljakko!

liikkeestä sai ystävällistä palvelua kuten aina mielestäni, ja kengät luvattiin lähettää suutarille. ja heidän laskuunsa vieläpä, kun koriste vain irtosi sen kummempia repimättä (...) ja heidän mielestään kohdassa oli selkeä valmistusvika, liian pieni saumavara. nauroimme myyjien kanssa, että kun kengissä ei selkeästi ole oltu metsässä rymyämässä, vaan ihan siistiä kaupunkikäyttöä. joo, en mä ehkä mipat jalassa metsään lähtis :)

toiseksi etsin uudenmaankadulta liikettä, joka möisi ranskalaista luonnonkosmetiikkamerkkiä couleur caramel. liike löytyi, mutta valikoima oli muuttunut kosmetiikasta luonnonravintoon. omistaja osasi ohjata minut kuitenkin saman kadun varrelle jolie-nimiseen putiikkin.

jolie oli minulle uusi tuttavuus, aivan ihanaa että keskellä helsinkiä on pelkästään luonnonkosmetiikkaa myyvä liike! myönnetään, että luonnonkosmetiikka ei pakkauksiltaan aina ole sitä esteettisintä, mutta joliessa se todella on. hyllyillä oli muun muassa ihanaa patykan kosmetiikkaa, jota myyjä kuului luonnehtivan jollekin toiselle asiakkaalle "luonnollisen kauneuden chanelina".

"Jolie on hyvinvointikonsepti, joka sisältää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän verkkomedian, luonnonkosmetiikan verkkokaupan sekä Helsingissä Uudenmaankadulla sijaitsevan kivijalkamyymälän. Jolie lainaa nimensä adjektiivista, joka ranskan kielessä tarkoittaa sievää, nättiä, hurmaavaa, upeaa, hehkeää, ihastuttavaa ja kaikkia mahdollisia synonyymejä, joilla kauneuden eri sävyjä voi ilmaista. Nimensä mukaisesti Jolien tavoite on tuoda valokeilaan se erityisyys, jota jokainen naisista liian usein unohtaa edustavansa – sitä luonnollista, uniikkia ja täydellistä kauneutta, joka ei vaadi minkäänlaista muuttumista vaan on valmista, täydellistä jo sellaisenaan.
Jolie ei tarjoa luonnonmukaista ajattelutapaa ja luonnonkosmetiikkaa ainoastaan yhtenä vaihtoehtona vaan toimii edelläkävijänä, jonka ainoana arvona on luonnonmukainen kauneus – niin ulkoisessa kuin sisäisessäkin merkityksessä. Tärkeintä Joliessa ovat puhtaus, laatu ja aitous, niin tarjoamissamme tuotteissa kuin kaikessa toiminnassammekin.
Joliessa toimitaan herkällä intuitiolla ja estetiikasta tinkimättömällä naisenergialla. Haluamme kylvää ympärillemme inspiraatiota parempaan hyvinvointiin, unelmien toteuttamiseen, feminiinisen energian vapauttamiseen ja kursailemattomaan onnellisuuteen."
teksti täältä

ei paha! ja lisäksi löysin sieltä etsimäni.


couleur caramel ei ole aivan uusi merkki, kymmenisen vuotta jo takana ainakin. meikäläinen herää näihin trendeihin aina muutaman vuoden myöhässä... tai oikeastaan, en kyllä ajattele niin. vaikka tykkään pukeutumisesta ja olen esteetikko, en ole koskaan ollut muodin tai trendien perässä juoksija. usein tietyt tuotteet/trendit osuvat kohdalle vasta siinä vaiheessa kun ne jotenkin koskettavat omaa elämää. cc:stä minulle vinkkasi eräs haastattelemani maskeeraaja, cc kun on alun perin ammattilaistuote. ja setrifioitua luonnonkosmetiikkaa siis.


dark circle concealer testattaessa todella tuntui toimivan. koostumus on silkinpehmeä, kevyt ja hyvin levittäytyvä. päälle hiukkasen irtopuuteria, ja avot. tuntuu ei-miltään ja toisaalta aika mukavalta, kun ei sudi naamaansa raskaita värivoiteita tai esim. parabeenia. itse en käytä muuta meikkipohjaa kuin silmänalusten peittoa, eikä tämä kyllä tee mitään pandasilmiä kuten jotkut tuotteet. plussat vielä kierrätettävistä pakkauksista!

tänään sujui asiointi siis hyvin :)

Ei kommentteja: