perjantai 31. toukokuuta 2013

kesän aloitus

tämä viikko on ollut niin täynnä tapahtumia ja kesää, etten ole ehtinyt avata koko tietokonetta. harjoitteluni loppui keskiviikkona, maanantaina alkaa neljän viikon kesätyö päiväkodissa. kävin avustamani lehden päätoimittajan kanssa kevätkauden päättävällä lounaalla. eilen kävin katsastamassa lyhytelokuvamme elokuvateatterissa, oli varsin mielenkiintoista nähdä oma naamansa isolta valkokankaalta. sen lisäksi on huollettu pyöriä, käyty vaunulenkeillä alakerran pikku perheen kanssa. ylipäänsä oltu koko ajan ulkona, on niin kovin sellainen olo, että nyt on kaikkien instituutioidenkin puolesta jo kesä.

asu on ollut lähnnä tällainen


toki t-paidalla on pitkälti menty, mutta tuo purjehduspusakka on ihan ihanteellinen. paksu puuvilla lämmittää sopivasti mutta ei todellakaan liikaa, sisäpuolella on tuulen pitävä vuori. se on siis lämminviileä :) lapsuuden perheessäni meillä kaikilla on tuollaiset pusakat, vähän koomista joskus jos ollaan esim veneellä liikkeessä. mulla sentään on valkoinen, kun muilla on siniset :)

tänä kesänä aion käyttää shortseja niin paljon kuin mahdollista. olen todellinen vilukissa ja usein kääriydyn toppavaatteisiin heti kun tulee viileitä päiviä. nyt kuitenkin yritän karaista itseäni, koska haluan jalkojenkin ruskettuvan vähän. vaaleilla kanankoivilla on menty tarpeeksi monta kesää :)

viikonlopuksi lähdetään mökille, joten palaan langoille sunnuntai-maanantai-akselilla. ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: