torstai 16. toukokuuta 2013

kesän paras salaatti...

...on ehdottomasti kaalisalaatti!


varhaiskaalia, rypsiöljyä ja suolaa. as simple as that. meillä salaattia kutsutaan lehmänruohoksi, koska se, no, näyttää ihan lehmän ruoalta :)

reseptini on mummini, hän on saanut sen anopiltaan kauan sitten. todellinen perinneruoka siis! niin kauan kuin ihanaa varhaiskaalia saa, en viitsi oikein muuta salaattin tehdäkään.

huomaan, että tämä blogi vähän kärsii siitä, että olen itse kovassa stressissä. harjoitteluni loppuu tämän kuun lopussa, sen jälkeen ei tietoa tuon taivaallista. haluan kesällä toki lomailla, mutta kesäkuuksi olisi jotain hommia saatava, noin niinkuin lainanmaksamisen merkeissä. onneksi se asia on ehkäpä ratkeamaisillaan. sitten pääsenkin varsinaiseen pulmaani, siihen, että mitä ihmettä sitä tekisi syksyllä!

no. tänään on kuitenkin tiedossa kivaa, nimittäin the great gatsby, joka saa suomenensi-iltansa huomenna, pyörii tänään kutsuvierasnäytöksessä. kuten aiemmin mainitsin, olin noin kuukausi sitten leffan lehdistötilaisuudessa ja siellä, sen kummemmilla krediiteillä kuin kiinnostus, puhuin itselleni puolivahingossa liput tämäniltaiseen näytökseen. sinne saa pukeutua gatsbyn hengessä, sen tottavie teemmekin. lupaan huomenna kuvia tilaisuudesta. uskon, että illasta tulee hyvä, sillä sitä siivittää kolme varsin mieluisaa asiaa; pukeutuminen shampanja ja hyvä elokuva. jee!

Ei kommentteja: