sunnuntai 19. toukokuuta 2013

imelda marcos tunnustaa

ensin: harmi, ettei krista pärjännyt sen paremmin! biisi kun oli mun mielestä juuri euroviisuihin sopiva renkutus, positiivinen ja tarttuva. mutta vuosi vuodelta tuntuu yhä enemmän, että ei viisuissa taideta pelkästä laulutaidosta kisata. mutta silti, ruotsi, norja ja viro - ei yhtään pistettä suomelle! ihme hommaa.

olen eilen ja tänään saattanut kenkäkaappiani kesäteloille. meillä on vaatekaapin taakse rakennettu erillinen tila kenkälaatikoille, kun niitä on molemmilla aika paljon.


vaihdoin talvikengät laatikoihin ja kesäkengät hyllyyn ja riveihin. tulipa samalla laskettua kenkäparien määrä. 55, joo-o.


olen yrittänyt ahkerasti käyttää kaikkia kevätkenkiäni, ja sainkin yhdeltä työkaveriltani liikanimen imelda marcos, kun oli joka päivä eri kengät jalassa.


sinkkiksen carrie taisi joskus rahapulassaan laskea, että hänen kenkäkaapissaan lepää 40 000 dollarin sijoitus. en pääse ihan samoille summille kun en yksiäkään manoloita omista, ja kenkäpino kaapissani on karttunut kuin varkain vuosien saatossa. kyllähän se tiedetään, jos täydelliset kengät löytyy, ei niitä voi jättää ostamatta!


appiukko, joka taisi tuntea poikansa ja miniänsä ainakin kenkiän määrässä, rakensi meille mielettömän kenkähyllyn eteiseen. sekin pääsee nyt paremmin oikeuksiinsa, kesäkengät on söpömpiä kuin talvisaappaat.


voi että, kohta pukeudun ensimmäiseen yhdistelmään kesäpuvustostani ja valitsen sopivat kengät. tämähän on vähän kuin palapelin pelaamista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Imelda ja hieno hylly! Vaikka sulla on rintanappi En tunnusta, tunnustit silti: 55 paria

eeva kirjoitti...

haha, totta!