perjantai 23. toukokuuta 2014

flowers flowers flowers

yhtäkkiä kaikkialla kaikki on puhjenneet kukkaan. tuomet, omenapuut, ihmiset (silleen onnellisesti, en suinkaan ole havainnut mitään massiivisia akneaaltoja).



(eilen sen sijaan vakoilin parvekkeelta, kun talossamme hissiremonttia tekevä työmies vietti ruokataukoa makoillen onnellisen näköisenä tuoksuvan pihatuomen alla. aika hyvä paikka viettää siestaa!)


tämä vuodenajan vaihtuminen tulee aina jotenkin äkkiä ja yllättäen. rakastan niin sitä aikaa, kun vaahtera kukkii, mutta lehtiä ei vielä näy. koko luonto elää jännittyneessä odotuksessa. kohta, kohta kesä on täällä!



ja sitten, yhtä yllättäen kuin lumi aina yllättää autoilijat marraskuussa, lehti on puussa ja olohuoneeseemme osuva aamupäivän paahteinen valo on muuttunut pehmeän vihreäksi, pihakoivun lehtien läpi siivilöityväksi. naapurin omenapuu muuttuu oikeaksi lumikuningattareksi, joka sirottelee terälehtiä ympärilleen kuin tuoksuvia jalokiviä.


mekko ja kengät / second hand

hyvä niin. alkukesä on yhtä rakas aikana sekin.

mies huomautti näitä kuvia ottaessaan, että "sulla on ainakin kunnon bloggarijalat". taisi viitata sisäänpäinkääntyneisiin jalkateriin... mua vaan nauratti, koska ajattelin ystävääni milkaa, joka nämä kuvat nähdessään varmasti sanoisi, että näytän vähän paralta. oikeassa ovat, molemmat :)


lopuksi vielä vinkki huomiselle siivouspäivälle: työhuoneemme suuri ja mahtava kalliossa karhupiston kupeessa täyttyy kirppismyyjistä! tarjolla on upeita löytöjä, osaa voi kurkkia jo täältä. ehkä nähdään huomenna flemarilla?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haha, vai paralta??oonko joskus sanonut sua paran näköiseksi :) voi ei, mahdollisesti. No eka ajatus oli, että voi ei sulla on nätti kesämekko(mä oon menossa kesämekko-ostoksille huomenna) ja toinen oli, että ootoa kaunis. Mutta katsoin kyllä kuvia uudelleen ja joo- yhdessä niistä on parka-ilme. Mut muista, että eka ajattelin, että oot nätti.

Ystäväsi Milka

eeva kirjoitti...

Kiitos! Mut joo, katsoit kerran jotain kuvaa meistä kylässä sun luona Kotkassa, ja sanoit että me näytetään siinä vähän paroilta :D Musta se termi oli niin hellyyttävä <3

Anonyymi kirjoitti...

Joo- niinpä! Se kuva, tiedän mistä puhut.