maanantai 14. huhtikuuta 2014

sokka irti -viikonloppu

kyllä väitän, että viikonloput, jolloin voi ajelehtia paikasta toiseen, hetkellisten mielijohteiden mukaan ja ilman sen kummempia suunnitelmia, ovat ihmiselle hyväksi.


menneenä viikonloppuna vietin sokka irti -viikonloppua. mieheni oli töissä muualla, joten koko viikonloppu oli avoin vain omille ajatuksilleni. tällaisen harvinaisen tilaisuuden koittaessa nautin usein siitä, että saan vain olla kotona rauhassa. nyt olen sairastanut niin pitkään, että teki mieleni lähteä haistelemaan kevättä muualle.


perjantaina suuntasin parsapuntti ja kuohuviinipullo kainalossa siskoni luo. ulkona mellastava sade sai suunnitelmat kaupungille lähdöstä muuttumaan. kuohuviini, tuore parsa ja makeat espanjalaiset mansikat houkuttelivat meidät jäämään sisälle, ja se kannatti.

nukahdimme vierekkäin siskonpetiin jo ennen yhtätoista. aamulla heräsimme pirteinä kuin peipposet jo ennen seitsemää. sumuisessa aamussa ajelehdimme stockmanille (hullut) huulipunan ostoon, ja seisoimme cafe lasipalatsin oven takana, kun se yhdeksältä avasi ovensa aamuvirkuille.


illaksi suuntasin ystäväni luo, ja bonuksena pääsin taas rapsuttelemaan ja naurattamaan ihanaa kummipoikaani. haimme ihanaa thairuokaa, ja naurusta ei meinannut tulla loppua, kun yllättävän tuliseksi osoittautunut curry sai meidät juomaan lasikaupalla maitoa henkemme edestä.


eilen aamulla hipsuttelin ympäri kotia anopin neulomissa ihanissa polvisukissa. iltapäivällä raahasin ompelukoneen ja "tuunauskassit" vaatesuunnittelijaystävälleni. kahdeksantuntiseksi venyneen session aikana ihmettelin ystävän mieletöntä yrityssuunnitelmaa, ostin ihanan ivana helsingin mekon, ompelin monta vaatetta valmiiksi ikuisesta tuunauspinosta ja nauroin taas lisää vuosia elämään teenjuonnin lomassa.

illalla oli ihana palata kotiin miehen kainaloon. yhdessäolo on niin mukavaa, kun välillä saa viettää aikaa ihan itsekseen.


ja maailma parani taas roppakaupalla. (miten sitä mitataan?)

inspiroivin ajatuksin uuteen viikkoon!

(ajatukseni oli ensin kuljettaa kameraa mukana, mutta kotiinhan se jäi. loppujen lopuksi olen siitä onnellinen. niinpä saatte nauttia jutun kuvituksena kohtalokkaista superleideistä, jotka taatusti viettivät ihanan laiskoja rokulipäiviä.)

kuvat: rita, lauren, ava, liz, anita

Ei kommentteja: