keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

flower bomb(er)

eilen oli mieletön päivä. lämmintä kuin heinäkuussa, vaikka vielä lehdettömät puut uhkuivat kevään odotusta.

olin äidin kanssa laukkuostoksilla. ilmeisesti makutuomarointini oli vakavasti otettavaa, koska nyt meillä on samanlaiset laukut, lumin nelli satchelit. omani hankin viime elokuussa, ja rakkauteni sitä kohtaan vain kasvaa. äiti osti tyylikkään mintunvärisen yksilön.

ihmiset kulkivat kaupungilla pökerryttävän onnellisina. esplanadin puisto oli täynnä kesän palvojia. äkillisestä päähänpistosta jäimme mekin strindbergin terassille juomaan valkoviiniä. aurinko porotti selkään kuumasti, teki itsenikin mieli hihkua.

illalla käytiin viemässä ahvenia anoppilaan, ja kuvattiin samalla pihallamme vallitseva hissiremonttikaaos. kukallinen bomber -takki oli ensi kertaa päällä.myönnän, että vierastan bomberin mallia ja sen muodostamaa siluettia. kun on ennestäänkin tikkujalkainen, tiukat pillifarkut ja muhkea yläosa tuovat mieleen lähinnä michelin-ukon... 

tämä onkin minulle niin kutsuttu think outside the box -kokeilu. on virkistävää pukeutua välillä vähän itselleenkin vieraalla tyylillä!
takista en nimittäin luovu, se oli niin mieletön löytö. kierrätyskeskus veloitti tuosta second hand -mexxistä vaivaiset 50 senttiä...
takki mexx (second hand) / neule cos / farkut zara /kengät converse / laukku filippa k /aurinkolasit ray ban (second hand) / huulipuna mac, sävy so good / nilkat paljaat (huom huom!)pääsin muuten todistamaan ihmettä: iltapäivällä mennessäni keskustaan näin junan ikkunasta tuomen, jonka lehdet olivat aivan puhkeamaisillaan. tiedättekö, ihan kohta, muttei vielä kuitenkaan. kun tulin illalla takaisin, puu oli vihreän lehtiverhon peitossa!

Ei kommentteja: