perjantai 14. maaliskuuta 2014

merkityksellisiä nelosia

huuh, onpahan ollut viikko! olen pudonnut kaikesta vuorovaikutuksellisesta kanssakäymisestä. viime viikonlopun vietimme mökillä lepäillen, ja kulunut viikko on mennyt puurtaessa: neljän (4) jutun deadlinet eilen ja tänään veivät mehut ja ajatukset. nyt viimeinenkin on esitarkastuksessa.

työkiireiden lisäksi myös taloyhtiössä tapahtuu: meille tuli hissiremontin ansiosta tiistaina uudet rappuset. olimmekin alkuviikosta kaksi yötä evakossa anoppilassa.

eilen kävin itse itselleni syntymäpäivälahjaksi antamassa kasvohoidossa. olen aina ollut vähän laiskanpuoleinen ihonhoidossa, oikeastaan vasta nyt luonnonkosmetiikkaan tutustumisen myötä kiinnostus on alkanut herätä. onnekseni minut on siunattu varsin hyvällä iholla, eikä vuosien heitteillejättö ole ainakaan vielä kostautunut...

eilinen oli elämäni neljäs (4) kerta, kun kävin kasvohoidossa. Olen kaksi viimeistä kertaa käynyt samassa paikassa, toisin sanoen alkaa olla vakkaripaikka.

ja sitä paikkaa en vaihda vaikka mikä tulis. karoliinan liinu'n organic beauty on taivas keskellä kalliota.

täällä voi todella puhua kokonaisvaltaisesta kokemuksesta.


ei muoviorkideoja. antiikkiset kaapit ja itämainen sermi jakavat tilaan kahteen osaan.

aluksi sain juodakseni huumaavan tuoksuista luomuteetä ja herkullisen macaronsin. radio novan sijasta taustalla soi tiibetiläiset gongit ja meditatiivinen musiikki. valaistus on hämärä, kynttilät palavat.


hierontapöytä sermin takana on pehmeä ja lämmitetty, samoin kuin pyyhkeet, joihin kääriydytään.

tutkaillessani ihoni kuntoa karoliina sytytti valot, mutta laittoi ennen sitä silmille laput, ettei iske hetkellinen sokeus. pienet yksityiskohdat, tiedättehän - ne on niin tärkeitä!


hoidon aikana katossa ei tarvitse tuijottaa rumia putkia, vain harmonista violettia ja kynttilöiden luomia varjoja.


käytettävän luonnonkosmetiikan ihanat tuoksut pitävät juuri ja juuri hereillä, mutta syvässä horteessa.

kun hoidon jälkeen saan jäädä vielä makoilemaan, tuntuu kuin olisin nukkunut viikkoja.





illalla en voinut olla ihailematta ihoani peilistä vähän väliä - kevyt, pehmeä ja puhdas. hedelmähapoilla kuorittu naama on nyt valmis kesään!


pahoitteluni, että joudutte tyytymään epätarkkoihin, puhelimella otettuihin kuviin. mutta. oikeasti. kannattaa varata aika ja kokea ihana hoito itse!

lisätietoa: www.liinun.fi
liinu'n organic beauty
fleminginkatu 2
helsinki




Ei kommentteja: