maanantai 29. huhtikuuta 2013

terveissi turuust!

yllätysviikonloppumme suuntautui entiseen pääkaupunkiimme, ihanaan turkuun. se on minulle tärkeä paikka, lapsuudessa oleilimme paljon turussa kun vanhempieni kesäpaikka on saaristossa ja asuinkin kaupungissa vuoden opiskelujen merkeissä. turussa on aina kiva käydä, voi käydä kaikissa mielipaikoissaan ja treffata mieli-ihmisiään.


sitä oli vuorossa tälläkin reissulla. menimme tapaamaan veljeäni ja hänen ihanaa tyttöystäväänsä. tämä oli mulle todella mieluinen yllätys, kun olin vähän toivonutkin jotain sen suuntaista :) matkalla satoi vettä mutta kun lähestyimme turkua, tuota onnenkultalaa, sade loppui, taivas aukeni ja aurinko paistoi lämpimästi.


matkalla pysähdyttiin kasvihuoneilmiössä. se on aivan huikea paikka, jotain trooppisen kasvihuoneen ja valtavan divarin väliltä. taidan kirjoittaa siitä vielä erikseen.


yövyimme veljeni itsemurhayksiöksi kutsumassa residenssissä ylioppilaskylässä. aika hieno mielestäni tuo "bulevardi"!


veljeni tyttöystävän luona saatiin herkkuja, valehtelematta varmaan parasta lehtipihviä mitä olen eläissäni syönyt. jälkiruoaksi syöty mutakakku oli taivaallista.


käytiin talon näköalasaunassa. näistä maisemista en meinannut saada kyllikseni.


mielettömän viewin lisäksi heillä oli myös söpöt verhot!


istuttiin iltaa ja jatkettiin vielä läheiseen sarjakuvakuppilaan. satuimme ihan yllättäen epäilyttävänä alkaneelle mutta mahtavaksi osoittautuneelle keikalle. yhtyeen nimi oli kauppilan puutarha (!!), hittibiisissä laulettiin torakasta joka koko talon rikki nakertaa. ja turussa parasta: sattumalta tapasin kaksi vanhaa tuttua.


aamulla saatiin taas herkkuja.


mansikoita!

sitten lähdettiin kaupungille. oli niin kiva katsella tuttuja paikkoja!


käytiin h:n lempipaikassa, bob's vintage and repairissa. siitäkin ajattelin kirjoittaa vielä erikseen.


istuttiin jokirannassa, katseltiin taloja, lähetettiin mainosilmapallo taivaan sineen, syötiin dennisissä...sellaisia kivoja juttuja.


vanha kotikatu <3


illalla ajeltiin kotiin ja juhlittiin vielä h:n kummitytön synttäreitä. mulla ei kuvassa ole oksennukset naamalla vaikka siltä näyttää, oli vaan niin totaalisen bad face day että toi vappuväri näyttää paremmalta.

eilen sunnuntaina h patisti mut vielä puolenpäivän aikaan ulkovaatteissa parkkikselle puhelin toisessa kädessä, "karkkirahaa" toisessa. meinasin joutua paniikkiin kun en tiennyt mitä tuleman pitää, mutta pihalla odottelikin armas ystäväinen joka vei kotiinsa ja teki ruokaa. katsottiin twilight-leffojen viimeinen osa ja (vähän) hehkuteltiin edward cullenia. vähän vaan.

ihana viikonloppu!

Ei kommentteja: