sunnuntai 9. helmikuuta 2014

turkiskuoriainen

käytiin tänään tsekkailemassa suvilahdessa uutta kattilahallin kirpputoria. kirppis on perustettu valtterin lopettaessaan jättämään tyhjiöön. kyseessä on ihan perinteinen kirppis, ja ainakin tänään porukkaa oli paljon, vaikka tämä oli vasta eka kirppispäivä. markkinointi on siis ainakin toiminut!


olen itse yrittänyt jo pidempään varata pöytää kirppikselle, lähinnä jäähallille. se on osoittautunut ihan mahdottomaksi, pöydät menee heti kun uusia kirppispäiviä ilmoitetaan. niinpä on ihan mahtavaa, että kattilahallilla alkaa pöhistä!

tästä kirppiksestä ei tarvitse hankkia edes univelkaa, kun ovet aukeavat vasta puolilta päivin. myyjät pääsevät tietty paikalle aiemmin. tänään kahdeltatoista jono oli ollut ilmeisesti pitkä.


varasinkin meille paikan seuraavaan kirppispäivään 30.3. 30 euroa maksavaan myyntipaikkaan ei kuulu pöytää eikä rekkiä, mikä on vähän hapokasta. niinpä me bongailtiin käteviä ratkaisuja, joita voidaan itsekin käyttää.

osa oli tuonut pöytiä, osa rekkejä, osa pyykkitelineitä ja silityslautoja (!!). paljon näkyi myös vilttejä maassa. jotenkin sitä ehkä kuitenkin haluaisi tavaransa esille pöydälle eikä maahan...


tänään ei tehty hankintoja, kyseessä oli siis täysi teollisuusvakoilureissu...

mutta nyt on mukava ruveta pakkaamaan kirppiskamoja, kun tietää mihin pääsee myymään. mikäli tästä päivästä voi mitään päätellä, ensi kerrallakin porukkaa on paljon.


vakoojahaukka oli pukeutunut teemaan sopivasti second handiin.


turkki, farkut ja laukku second hand
kaulahuivi h&m
nilkkurit vagabond remakes
korvikset erika works

erika on entinen työhuonekumppanini, mahtava kierrätysnahkaa työstävä nainen. kannattaa tutustua!

nuo ihanat kivipestyt kasarifarkut ostin tukholmasta viikko sitten. kaikessa kauheudessaan ne ovat olleet jalassa joka päivä. erityisesti nuo rusettiyksityiskohdat nilkoissa ovat jotain...aika ihanaa.

turkki on ollut talven ykköstakki. niistä voi olla montaa mieltä, mutta mummin vanhaa käyttämällä ei ainakaan aiheuta lisää pahaa maailmaan.

täytyy tässä ihan itsekin ihmetellä, että tukka alkaa olla tosiaan jo ponnaripituinen. virkistävää monen vuoden lyhyttukkaisuuden jälkeen!

ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkuviikkoa!

Ei kommentteja: