keskiviikko 25. helmikuuta 2015

jumppamuijan uudet kuteettunnettu tosiasiahan on se, että jos kuntosalille menee resuisissa verkkareissa ja kulahtaneissa vanhoissa paidoissa, kaikki muut sporttailijat tuijottaa paheksuvasti ja salin omistaja kehottaa harkitsemaan jotain vähemmän fiiniä paikkaa.

eikun... tämä taisikin olla se pahin painajaiseni, koska käyn salilla useimmiten resuisissa verkkareissa ja kulahtaneissa paidoissa. muusta käytöstä poistetut kuteet kelpaa hyvin urheiluun, koska...niin miksi oikeastaan?

olen tässä havainnut (ikä tuo viisautta jne.), että kivat urheiluvaatteet tuo hyvää fiilistä, ja fiilis taas on urheilussa ihan ensiarvoisen tärkeää, ainakin kaltaiselleni sohvaperunalle. ja sitä paitsi kivat sporttailuvaatteet tuo myös salilla sitä kaivattua itsevarmuutta. vaikka olisikin (olenkin) ihan pihalla salin laiteviidakossa, näpsäkät vaatteet antaa kuvan siitä että tiedän todellakin missä olen.

urheiluvaatteisiin tuhlaaminen on tuntunut mielestäni vähän turhalta. hassua kai, kun muuten tuhlaaminen tuntuu sujuvan erinomaisesti. mutta kai kohdalle piti osua tarpeeksi siisti mallisto, että viesti tulisi sisäistettyä.

 tämä kolahti. ostin napakan oloisen urheilutopin ja löysän hihattoman paidan, jotka saa vanhoihin legginseihinkin uutta eloa. jos salitreeni lähtee sujumaan, lupaan ostaa itselleni toisenkin setin.

jos törmätään salilla, olen se värikäs tyyppi joka näyttää olevan coolisti pihalla.

p.s. koska julistin itseni aiemmin jonkinlaiseksi siivouksen ylijumalattareksi, jaan teille nyt toisenkin vinkin. löysin sen musla-blogista, ja se on siivousdisco! melkein tekee mieli tarttua heti moppiin..

Ei kommentteja: