tiistai 9. joulukuuta 2014

maggie smithin parta ja muita tyhjän pään ajatuksia


on jännä huomata, miten vuodet ovat erilaisia. yleensä olen tässä vaiheessa ollut aivan pähkinöinä joulun odotuksesta. nyt tuntuu että olen niin poikki, etten oikein osaa ajatella koko asiaa.

toki on ihanaa, että joulu tulee. tuhlasimme eilen ruhtinaallisesti lähes koko päivän jouluostoksilla. lahjoja, jouluvaloja ja pari uutta sohvatyynynpäällistä tuomaan erilaista fiilistä.

hm homesta ostetut raidallinen ja samettinen tyynyliina ovat siitä kätsät, että sopivat sitten ihan yhtä hyvin kesätunnelmointiin. mucha-tyynyn on sisareni tehnyt, ja tuo yksi, no, se nyt vain kuuluu jouluun.

ehkä se tästä. h:lla on täysi joulufiilis ja valmistelutohinat päällä. ehkä se on tarttuvaa.

- - -

siistin varastoon menevät sohvatyynyt nukkaleikkurilla, ja niistä tuli kuin uusia.

yhdessä meidän sohvatyynyssä on maggie smith downton abbeyn leskikreivittärenä. nauratti käsitellä sitä tyynyä. tuntui siltä, kun olis ajanut maggie smithiltä partaa.

(on meillä myös dave grohl -tyyny, mutta sen ajeleminen ei jostain syystä ollut yhtään niin tyydyttävää.)

mun mummi näyttää ihan siltä maggie smithin hahmolta. naurattaa vaan joka kerta, kun se suipistaa suutaan ja hymähtelee telkkarissa, kun tulee mummi mieleen. mummi tosin itse väittää, että hänen ystävänsä on ihan kuin se leskikreivitär, mutta en usko. kukaan ei osaa sanoa "hhmh!" niin tyrmäävästi kuin mummi ja maggie smith.

Ei kommentteja: