keskiviikko 2. lokakuuta 2013

moi tyypit!

kuten olette varmaan huomanneet, täällä blogissa on ollut aika hiljaista. en voi sanoin kuvailla kuinka mukavaa on silti huomata, että täällä on käyty, ehkä toiveikkaasti, ehkä pettyen?

kuten aiemmin kirjoitin, tämä blogihomma on mulla kovassa prosessissa. tai oikeastaan prosessissa on koko elämä, olenhan aloittelemassa täysin uutta elämänuraa. alku aina hankalaa, niinhän sanotaan. no, tässä tapauksessa se ainakin on tosi totta.

ensinnäkin, pitäis saada sitä työkeikkaa. on hullun kuluttavaa "myydä itseään", ne on aina pieniä kuolemia kun ihmiset ei vastaa viesteihin mihin on itse sydänverensä vuodattanut.

no, sit on niitä muutamia keikkoja. mites pitäisi tilittää? verokortilla? firman kautta? pitääkö mun perustaa FIRMA?!? (mä olen nyt tässä vaiheessa menossa.)

eli työstän toiminimen perustamista. mua suoraan sanottuna hirvittää ne kaikki byrokratian rattaat, joihin olen itseäni tunkemassa. mutta ei kai auta kuin uskoa, että helpompaa kohti mennään...

no, mut mites sitten tämä blogi. välllä olen miettinyt että olisko helpompaa vain unohtaa koko homma? mut toisaalta mulla jatkuvasti putkahtelee mieleen ideoita ja ajatuksia siihen liittyen.

nyt olen ajatuskulussani siinä vaiheessa, että blogi ei suinkaan sulkeudu, vaan päinvastoin. aion tehdä tästä työvälineen.

kun (aikoo) kirjoittaa ammatikseen, vois olla ihan hyvä että olis olemassa joku, josta työnantaja mut löytää. vähän kuin juttunäytteitä netissä. toisin sanoen, haluaisin vähän muuttaa tän blogini konseptia.

nimen haluan pitää samana. se on mulle tärkeä. mutta luulen, että alan kirjoittaa tätä omalla nimelläni. uusi banneri uusine kuvineen on tulossa. mutta kaikki tää vie tietty paljon aikaa! pahoittelen sitä.

muutenkin haluan, että valokuvat jatossa on laadukkaampia ja kivempia.

mutta ei lasketa tätä vuodatusta vielä sen hyvän journalismin piiriin :)

uutta siis tulossa, kiitos kun seuraatte, kyl tää tästä jne!

Ei kommentteja: