torstai 15. elokuuta 2013

nelli satchel

blogiani pidemmän aikaa seuranneet ehkä muistavat, että ostin viime talvena ensimmäisen "oikean" käsilaukkuni, lumin supermarket bagin. taisi olla jopa tämän blogin ensimmäinen postaus! rakastin ja rakastan laukkua, mutta kevään mittaan huomasin että käytän sitä hyvin vähän. lopulta totesin että laukku on malliltaan tällaiselle lyhytselkäiselle ihmiselle aika hankala, kun se on niin pitkä ja syvä. tein koko kevään surutyötä.

totesin nyt kun laukku on ollut surullisena eteisessä puoli vuotta, että se tarvitsee uuden kodin. ja että mä tarvitsen uuden laukun. niinpä laitoin supermarketin huuto.netiin myyntiin ja marssin mieli keventyneenä lumin liikkeeseen.


vaaleanruskea nelli satchel osui sydämeeni, istui olkapäällä ja näytti ylipäänsä niin kauniilta, että päätin viedä sen kotiin. se on keikkunut olallani kohta viikon, and what a bliss!


lyhyet kantohihnat ja pitkä olkahihna - täydellistä. mahtavinta on, että laukku muistuttaa aika paljon erästä tummanruskeaa tapausta, joka on ollut kaikkien laukkuhaaveideni alkupiste. nimittäin äidin käsilaukku 80-luvun loppupuolella...


what a beauty!

Ei kommentteja: